BILLA spouští novou věrnostní kampaň a soutěž o produkty pro čtyřnohé mazlíčky

Společnost BILLA spouští novou kampaň, díky které mohou nakupující získat ty nejkvalitnější produkty pro své domácí mazlíčky za výhodnou cenu. Produkty mohou zákazníci získat i díky soutěži, ve které se bude hrát o 28 cen.

• BILLA startuje novou kampaň s kvalitní výbavou pro psy a kočky
  • Díky věrnostní kartě BILLA Bonus club teď mohou zákazníci získat slevu až 62 % na produkty značky Curver
  • V rámci spotřebitelské soutěže mohou soutěžící vyhrát kvalitní pelíšek, přepravní box, kontejnery na krmivo či víceúčelový box Curver

Od 27. 5. do 22. 7. 2020 mohou nakupující ve všech supermarketech BILLA získat za své věrnostní body produkty za výhodnou cenu, stačí jen doplatit odpovídající částku. Vyzvednout si je bude možné do 22. 7. nebo do vyprodání zásob. Produkty od značky Curver nebude možné koupit za původní cenu.

Nadšené cestovatele jistě potěší přepravní box pro malé psy a kočky, který při nasbírání 500 BILLA bodů získají za pouhých 629,90 Kč. Pro uchování suchého krmiva pak mohou páníčci zakoupit kontejner ve třech velikostech – malý za 89,90 Kč (spolu s 200 BILLA body), střední za 219,90 Kč (spolu s 350 BILLA body) a velký za 289,90 Kč (spolu s 350 BILLA body).

Na hračky, pamlsky a jiné potřeby mazlíčků je možné zakoupit víceúčelový box za 69,90 Kč s 200 BILLA body. Pro největší pohodlí mazlíčků pak BILLA nabízí kvalitní a vkusný pelíšek KNIT za cenu 899,90 Kč (spolu s 500 BILLA body).

„V rámci nové kampaně chceme naše věrné zákazníky odměnit a dát jim možnost nakoupit to nejlepší pro své mazlíčky za speciální cenu. Věříme, že si novou kampaň zákazníci oblíbí stejně tak jako ty předchozí,“ říká tisková mluvčí společnosti BILLA Dana Bratánková.

Produkty Curver mohou lidé získat i zdarma, pokud uspějí v instagramové a facebookové soutěži. Stačí si zakoupit jakýkoliv produkt značky Royal (pod kterou se skrývá například kvalitní krmivo pro kočky a psy), vyfotit účtenku a sdílet ji na svém Instagramu či Facebooku. V rámci soutěže se losuje 2´ přepravní box, 2´ pelíšek KNIT, 4´ velký kontejner na krmivo 15 l a 20´ malý kontejner na krmivo 2 l. Soutěžit se bude od 27. 5. do 22. 7. Více informací zákazníci naleznou na www.billa.cz.

REWE GROUP Česká republika, BILLA, spol. s r. o.

REWE International AG je lídrem na rakouském trhu v oblasti prodeje potravinového a drogistického zboží a jedním z největších zaměstnavatelů v Rakousku. Ve 3 693 prodejnách v Evropě zaměstnává téměř 80 000 pracovníků.

REWE International AG je součástí německé REWE Group, která působí ve 13 zemích Evropy a patří k nejvýznamnějším evropským maloobchodním skupinám a prodejcům rodinných dovolených.

REWE International AG se sídlem v rakouském Wiener Neudorfu provozuje obchodní společnosti BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA a ADEG a řadu vlastních produktových značek. V segmentu supermarketů má prodejny v 7 zemích střední a východní Evropy.

BILLA ČR je součástí skupiny REWE International AG. Na českém trhu působí od roku 1991. S obratem ve výši přes 34 mld. Kč (2019), s 233 prodejnami a více než 6 000 zaměstnanci je BILLA lídrem na trhu supermarketů. Na průměrné prodejní ploše 900 m2 nabízí široký výběr produktů známých i privátních značek.