Jablunkov se rozrůstá o moderní supermarket BILLA

V nejvýchodnějším městě v České republice přibyl nový supermarket. Zákazníci naleznou novou prodejnu v Nádražní ulici. Členové Billa Bonus clubu mohou až do 15. září soutěžit o 30 elektrokol a poukázky v celkové hodnotě 500 000 Kč.

Společnost BILLA otevírá svoji 237. prodejnu v Česku ve městě Jablunkov v ulici Nádražní. Jedná se o 15. prodejnu na území Moravskoslezského kraje, ve které zákazníci naleznou širokou nabídku produktů. Od čerstvého a křupavého pečiva a potravin od tuzemských výrobců až po regionální speciality s označením BILLA Regionálně.

Nová prodejna BILLA se otevírá veřejnosti ve středu 19. srpna 2020 v 7.00 hodin ráno. Na různorodý sortiment se zákazníci mohou těšit na prodejní ploše o rozloze více než 1 000 m2. K pohodlnému nákupu přispěje 80parkovacích míst, včetně těch pro rodiče s dětmi a hendikepované. První den čeká na návštěvníky malá pozornost, každý ze zákazníků obdrží nákupní tašku zdarma a k nákupu nad 500 korun i šumivé víno. Prodejna v Jablunkově bude otevřena od pondělí do soboty od 7.00 do 20.00 hodin, v neděli pak od 8.00 do 20.00 hodin.

„Jsme rádi, že zákazníkům v Jablunkově a okolí jsme o kousek blíž a můžeme jim nabídnout   široký výběr produktů, včetně našich privátních značek, které nedávno získaly dvanáct ocenění v anketě Volba spotřebitelů 2020,“ uvedl Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Bohatý výběr a podpora českých dodavatelů
Společnost BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých a regionálních dodavatelů. České ovoce a zeleninu najdete v regálech pod značkou Česká farma. Značka Vocílka je zase zárukou, že nakupujete maso a masné výrobky pouze z českých chovů. Značka BILLA Premium pak zahrnuje prvotřídní potraviny pro ty největší gurmány. Například hořkou čokoládu BILLA Premium Fine Dark 74 % s pomerančovou kůrou, která zvítězila v prestižní soutěži Volba spotřebitele 2020.

Vyhrajte s BILLA Bonus clubem
Věrnostní program BILLA Bonus club patří mezi nejstarší na českém trhu. K členství se lze přihlásit v každé prodejně, on-line přes webové stránky či nově přes aplikaci „BILLA Czech“. Hlavní výhodou členství jsou slevy až 50 % na 700 produktů. Jsou označeny zelenou cenovkou a speciálním stopperem „Klubová cena“. Od poloviny července v rámci věrnostního programu běží také soutěž o 30 elektrických kol Crussis či poukázky v celkové hodnotě 500 000 Kč. Stav bodů na kontě, informace o slevách či novinkách lze pak jednoduše sledovat přímo v mobilní aplikaci nebo na webových stránkách www.billa.cz.

REWE GROUP Česká republika, BILLA, spol. s r. o.

REWE International AG je lídrem na rakouském trhu v oblasti prodeje potravinového a drogistického zboží a jedním z největších zaměstnavatelů v Rakousku. Ve 3 694 prodejnách v Evropě zaměstnává téměř 80 000 pracovníků.

REWE International AG je součástí německé REWE Group, která působí ve 13 zemích Evropy a patří k nejvýznamnějším evropským maloobchodním skupinám a prodejcům rodinných dovolených.

REWE International AG se sídlem v rakouském Wiener Neudorfu provozuje obchodní společnosti BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA a ADEG a řadu vlastních produktových značek. V segmentu supermarketů má prodejny v 7 zemích střední a východní Evropy.

BILLA ČR je součástí skupiny REWE International AG. Na českém trhu působí od roku 1991. S obratem ve výši přes 34 mld. Kč (2019), s 237 prodejnami a více než 6 500 zaměstnanci je BILLA lídrem na trhu supermarketů. Na průměrné prodejní ploše 900 m2 nabízí široký výběr produktů známých i privátních značek.