Pohněte svým H


Všichni donekonečna slýcháme o výhodách cvičení. Ovšem smutná pravda je, že jen málo z nás má čas nebo motivaci skutečně se začít hýbat. Havas se proto rozhodl, že to svým zaměstnancům v Havas Village usnadní.


Sdílejte:

 


Před dvěma lety se Havas rozhodl, že naši zaměstnanci budou moci dvakrát týdně tužit svou kondičku.

Klub aktivit nazvaný Pohněte svým H nabízí několik možností, aby si zaměstnanci před nebo v průběhu pracovního dne mohli zacvičit. Ať už toužíte spíše po relaxačním cvičení nebo se chcete pořádně zapotit, určitě si vyberete.

 


Ti, kdo mají rádi rychlost, si mohou s Tomášem v pondělí nebo ve čtvrtek v obědové pauze zaběhat v parku na Letné. Tomášovy lekce jedou na plné obrátky, ale bez obav, nikdo nezůstane pozadu.


Každé úterní ráno a ve středu v poledne se k našemu týmu přidá Alex a pomůže nám protáhnout si mysl i tělo při lekci pilates a jógy. I toto cvičení se koná v malebném parku na Letné a pozvedne ducha každého jogína, ať už jste profesionál nebo amatér.

Máme velké štěstí, že se naše kancelář nachází na místě, které je jako stvořené k tomu vylepšit si a udržet kondici. Ještě se chcete vymlouvat? Pohněte svým H.


Sdílejte:
Havas Village Life

Šest Lemurů s Cibulkou 

Awards
Havas Village Life

Havas & Hercules byl jmenován 15krát vítězem na Vega Awards v New Yorku

Awards
Havas Village Life

Global Wellness Day

Better Together
Havas Village Life

Je libo espresso, nebo flat white?

Havas Village Life

Lemur 2021: Čtyři ceny pro Havas PR

Havas PR
Havas Village Life

Pět Lemurů pro Havas PR


Zadejte např. "Havas Prague" a hledejte ve výsledcích.
Stiskněte klávesu Enter pro vyhledávání